Sari la conținut

Livrare gratuită la toate produsele

Produse Favorite Coș
0 articole

Limba

Informatii si noutati despre Waterpoint

După 11 ani de activitate numele firmei noastre devine Waterpoint SRL

 

 

 

 

În această perioadă am înțeles și am conștientizat din ce în ce mai bine că beneficiarii noștri au nevoie de un partener:

  • care să îi trateze cu respect, bunăvoință si promptitudine;
  • care să cunoască foarte bine produsele care le promovează;
  • care să cunoască foarte bine problematica apei și modurile de îmbunătățire a calităţii ei;

și pentru că toate acestea au avut nevoie de un nume nou și ușor de ținut minte am devenit Waterpoint SRL.
Septembrie 2021

Câteva concluzii interesante referitoare la efectele apei dure asupra sănătății

Aceasta serie de articole a apărut ca răspuns la întrebările venite din partea clienților noștri. Este încă încetățenită ideea că apa dură are efecte negative asupra sănătății. Dar nu este așa.
Mai 2021

E vară, e cald, să ne hidratăm corespunzător!

Trebuie să bem 8 pahare de apă pe zi? Sau și acesta este un mit. 
Iunie 2020

Am introdus un nou produs pentru dedurizare

Pentru situațiile când apa are duritatea mai mare de 25 de Grade Germane și dedurizatorul fără sare Aquasana EQ-AS20 nu este recomandat. Atunci Calceo vine și face față cu brio provocărilor date de apa dură.
Dec 2018

Sistemul de filtrare pentru toată casa Aquasana EQ-600 este și în România

În urma discuțiilor cu clienții noștri am ajuns la concluzia că EQ-600 – sistemul de filtrare pentru toată casa pentru apă de rețea – ar fi util pentru cei care doresc o filtrare centralizată.
Dec 2018

Cum alegem un filtru de apă

Am realizat acest minighid pentru a veni în sprijinul celor care doresc să achiziționeze un filtru de apă. Acum aceștia au posibilitatea să se informeze rapid despre opțiunile existente.
Iunie 2016, Feb 2020

Despre Filtre de Apă și Aquasana într-un articol din adevarul.ro

Am fost întrebați de ce sunt necesare filtrele de apă, cum se aleg și care sunt costurile acestora. Răspunsurile le găsiți aici.
Martie 2016

Aquasana 6 ani în România

Fiecare punct de pe hartă reprezintă unul sau mai mulți utilizatori de filtre Aquasana.

Vă mulțumim tuturor oriunde v-ați afla!
Martie 2016

ANIVERSARE
5 ani
Aquasana în România

Acum cinci ani am pornit la drum făcând promisiunea că pe lângă furnizarea filtrelor de apă Aquasana, una dintre cele mai bune și mai cunoscute mărci de filtre de apă și dedurizatoare din lume, să oferim servicii la cel mai înalt nivel calitativ:
– consultanță pentru stabilirea soluției de filtrare;
– suportul tehnic la instalare și utilizare;
– garanția și service-ul;

Încă de la început am promis clienților o garanție generoasă de returnare. Inițial am pornit cu 30 de zile de garanție de returnare pe care am crescut-o pe parcurs. În prezent avem Garanția de Returnare de 90 de Zile pentru a demonstra încrederea pe care o avem în produsele Aquasana.

Am mai promis clienților noștri că vom avea stocuri continue pentru filtrele de rezervă și credem că am reușit. În cei cinci ani de funcționare am avut doar două săptămâni discontinuitate la filtrele de schimb pentru purificatoarele AQ-4000 și AQ-4600.

Adresăm mulțumiri tuturor clienților care au fost alături de noi în cei cinci ani de existență pe piața românească.
Martie 2015

Toate produsele Aquasana primesc Garanție de Returnare de 90 de zile

Începând cu data de 31 August 2015 toate purificatoarele și dedurizatoarele Aquasana beneficiază de Garanție de Returnare de 90 de zile.

În apropierea aniversării de 5 ani de funcționare în România a reprezentanței Aquasana avem bucuria să extindem garanția de returnare la 90 de zile.

Am luat această decizie din două motive: am fost încurajați de gradul de mulțumire al clienților față de filtrele și dedurizatoarele Aquasana și am dorit să ajungem la nivelul de garanție oferit de colegii noștri din SUA.

În concluzie, dacă vă răzgândiți sau din orice alt motiv doriți să returnați produsul în acest termen, anunțați la 0727 328 288. Veți primi întreaga sumă plătită înapoi dacă returnarea se face cu curierul agreat și produsul este returnat complet.
Ianuarie 2015

CE îți Cere Părerea privind Apa!

În perioada 23.06.2014 – 15.09.2014 Comisia Europeana a intreprins o Consultare Publica in scopul revizuirii și îmbunatățirii Directivei privind Apa Potabila.

Datorita schimbărilor tehnologice și climatice apărute in ultimii 16 ani este necesara revizuirea directivei.
Iulie 2014

Dedurizatorul Aquasana EQ-AS20 este disponibil si in Romania


Dedurizator Apa Aquasana EQ-AS20

Suntem încântați să vă oferim un dedurizator special ale cărui principale calități sunt că nu eliberează substanțe nedorite în apă și funcționează în continuu timp de doi ani.

Citiți mai multe despre dedurizatorul Aquasana EQ-AS20.
Aprilie 2014

Filtrele AQ-4035 acum sunt certificate și de de WQA

Filtrele de schimb AQ-4035, care echipează sistemele de filtrare AQ-4000, AQ4500 si AQ-4600 au fost testate și certificate inițial de către NSF (National Science Foundation).

De la sfârșitul anului trecut au primit și sigiliul auriu de la WQA (Water Quality Association)
Februarie 2014

Este disponibil Dedurizatorul de Apa Aquasana EQ-SS20

Dedurizatorul de apa Aquasana EQ-SS20 a fost lansat la sfârșitul anului 2012 in Statele Unite.
Este disponibil și pe piața românească.
Ianuarie 2013

Aquasana lansează în România modelul AQ-4600 – Filtru de Apa sub Chiuvetă

       

AQ-4600 înlocuiește modelul AQ-4500 și aduce următoarele îmbunatățiri: modulul de filtrare este redesenat și folosește filtrele AQ-4035 cu tehnologia Clarium TM iar robinetul a fost reproiectat pentru a vă oferi o mai bună fiabilitate.
Iunie 2012

Aquasana lansează și în România modelul AQ-4035 pentru filtre de rezervă


Filtre de rezerva AQ-4035

Suntem mândri să anunțăm lansarea în România a noii generații de filtre AQ-4035. După un an jumate de muncă de reproiectare și reformulare, Aquasana aduce cele mai puternice și performante filtre create de firmă până acum.

Noul model AQ-4035 înglobează tehnologia Aquasana ClaryumTM care oferă trei nivele de filtrare: carbon activat, schimb de ioni și filtrare mecanică submicronică. Această combinație unică conduce apa peste o suprafață cumulată de 185.000 de metri pătrați de material care absoarbe contaminanții (suprafața echivalentă cu cea a 35 de stadioane de fotbal).

Pe lângă faptul că filtrează o cuprinzătoare listă de poluanți, tehnologia ClaryumTM elimină mirosul neplăcut, îmbunătățește gustul apei și în același timp păstrează mineralele necesare precum calciu, magneziu și potasiu pentru o hidratare optimă necesară creșterii, dezvoltării și pentru sănătate în general.

Câteva informații care te ajută la alegerea filtrului de apă

Pentru a face mai ușoară alegerea unui filtru, am postat câteva informații, credem noi utile. Găsești aici o listă cu tehnologiile de filtrare existente. Apoi găsești o clasificare a filtrelor de apă după modul de funcționare. Credem ca aceste informații îți pot oferi o bază pentru alegerea filtrului de apă mult dorit.

Filtru de Apa Potabila AQ-4000 premiat ca „Cel mai sanatos produs”

Filtrul de apa AQ-4000 a primit premiul „Cel mai Sănătos Produs” pe 2010, acordat de revista americana Health Magazine.

Ușurința în montare și folosire, performantele de filtrare și costurile reduse de utilizare au făcut ca filtrul AQ-4000 să fie ales cel mai bun la categoria sisteme de filtrare a apei.

Acest titlu certifică din nou calitățile acestui filtru de apă și se adaugă unui sir de 6 premii consecutive „Best Buy” acordate de către Consumers Digest.

Articol anterior
Articol următor

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole