-15%

Filtru Apă sub Chiuvetă Aquasana AQ-5300+ MaxFlow

1120 lei

TVA și Transport incluse

Garanție și suport pentru o bună utilizare:

 • Instrucțiuni de instalare în limba română
 • Suport telefonic la instalare inclus
 • 90 de zile drept de retur
 • Garanție 24 de luni
 • Preț valabil până în 15 oct. 2023
 • Livrare în 2 zile lucrătoare
(O recenzie client)

Filtru de apă cu montare sub chiuveta din bucătărie. Este special construit pentru a filtra un volum mare de până la 3000 de litri de apă la un debit mare 2,7 litri/minut. Oprește 77 de contaminanți care pot exista în apa de rețea. Pentru că primul filtru este unul grosier și are rolul de a proteja celelalte două filtre de mare finețe este destinat pentru apă cu variații mari de calitate.

Descriere

Debit de filtrare cu 44% mai mare

Pentru o filtrare eficientă a apei de la robinet și în același timp pentru un debit mare de apă filtrată, sistemul de filtrare Aquasana AQ-5300+ MaxFlow este alegerea optimă.

Acest sistem de filtrare cu montare sub chiuveta din bucătărie poate să filtreze până la 3000 de litri de apă în 6 luni, asigurând în același timp un debit de 2,7 litri/minut.

Debitul asigurat de filtrul Aquasana AQ-5300+ MaxFlow asigură o curgere cu până la 44% mai rapidă decât la modelul AQ-5300.

Cu ajutorul acestui sistem de filtrare poți avea încredere că familia ta va consuma apa cu un grad foarte ridicat de puritate și în același timp având un gust foarte bun.

Apa poate fi folosită atât pentru hidratarea zilnică, cât și pentru pregătirea diferitelor tipuri de mâncare, a ceaiului si a cafelei.

Cum funcționează filtrul Aquasana AQ-5300+ MaxFlow?

Tehnologia folosită de acest filtru permite îndepărtarea unui număr de 77 de contaminanți, impurități și sedimente care pot fi regăsite în apa provenită din rețeaua de alimentare publică.

Acest lucru se datorează sistemului de filtrare bazat pe prezența a trei filtre.

Primul filtru este cel care asigură filtrarea grosieră, reține sedimentele, rugina și nămolul, și protejează următoarele două filtre acolo unde apa prezintă mari variații de calitate.

Următoarele două filtre bazate pe tehnologia Claryum, opresc până și cele mai fine impurități și în plus rețin cei 77 de contaminanți care pot fi în apa de la robinet de tipul clorului, cloraminei, ierbicidelor, pesticidelor, solvenților, metalelor grele. In plus opresc și paraziții intestinali acolo unde este cazul.

Schimbarea filtrelor

Modalitatea de schimbare a filtrelor pentru sistemul de filtrare Aquasana AQ-5300+ MaxFlow este foarte ușor de efectuat.

 

Instrucțiunile de instalare pentru Sistemul de Filtrare AQ-5300+

Componente numerotate sistem filtrare Instrucțiuni de instalare […]

Informații suplimentare

Denumire

Sistem de filtrare a apei sub chiuvetă

Marca

Produs de

Aquasana SUA

Cod produs

AQ-5300+

Tip

sub chiuveta de la bucătărie

Gen Produs

Destinatie

filtrarea apei potabile sub chiuvetă cu baterie separată

Beneficii

Oferă un Gust Natural apei, Elimină Metale Grele – Plumb și Mercur, Elimină Mirosul neplăcut al apei clorinate, Elimină Clorul și Cloraminele, Elimină Paraziții intestinali – Giardia și Cryptosporidium, Elimină Poluanții – Ierbicide, Pesticide, Solvenți, Elimină Turbiditatea – Sedimentele, Rugina și Praful din apă, Pastrează mineralele naturale utile pentru organism – Calciul și Magneziul, Ridică pH-ul apei spre mediu sau ușor alcalin

Utilizare

Tipul de tratament

Mediul de filtrare

, , ,

Dimensiune particule filtrate

0,5 microni

Numar cartușe de filtrare

3

Număr trepte de filtrare

5

Capacitate maximă de filtrare

3028 litri

Durata de utilizare filtre

6 luni

Debit mediu

2,7 litri/minut

Temperatura de lucru

4,4 – 32 °C

Presiunea de lucru

1,4 – 5,5 bari

Dimensiuni

11,4 x 30,4 x 32,6 cm (l x L x H)

Culoare

alb

Greutate

3,5 kg fără apă

Timp estimat de instalare

45 minute

Recenzii (1)

1 recenzie pentru Filtru Apă sub Chiuvetă Aquasana AQ-5300+ MaxFlow

 1. Cristian

  Am ales acest filtru pentru debitul mai mare fata de modelul AQ5300. Apa are gust bun, am scapat de clor si de corvoada cumpararii de apa imbuteliata. Cred ca aceste filtre sunt cea mai buna solutie actuala, discutia la telefon cu dl manager a fost de mare ajutor, e placut sa constati ca mai exista oameni care se implica si doresc cu adevarat sa te asculte si sa te ajute.

  • Nicu Fratila (store manager)

   Cristian, mulțumesc pentru recenzie!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top