-20%

Filtru de Apă pentru Toată Casa Aquasana Rhino EQ-600

4275 lei

TVA și Transport incluse

Garanție și suport pentru o bună utilizare:

  • Instrucțiuni de instalare în limba română
  • Suport telefonic la instalare inclus
  • 90 de zile drept de retur
  • Garanție 24 de luni
  • Preț valabil până în 15 mar. 2024
  • Livrare în 2 zile lucrătoare

Filtrul pentru toată casa este destinat apei de la rețea. Are o capacitate mare de filtrare și o durată de 6 ani până la schimbarea corpurilor principale de filtrare. Design este special gândit pentru a oferi o filtrare performantă. Comandă acum EQ-600 și vei avea apă de calitate constant bună la toate punctele de consum din casă pentru mult timp!

Descriere

Filtru de Apă pentru Toată Casa Aquasana Rhino EQ-600

Durată mare de funcționare și filtrare de înaltă performanță pentru Apă Constant Bună în toată casa

Zi de zi, calitatea apei pe care o consumăm este importantă pentru sănătatea noastră. Cu toate progresele făcute, apa din rețeaua publică suferă fluctuații și mulți dintre noi simțim asta.

Acum putem rezolva această problemă și putem avea la toate punctele de consum (bucătărie, baie, dușuri, mașini de spălat, expresor, etc.) o apă pură, constant bună. Aceasta va fi lipsită de eventualele gusturi și mirosuri neplăcute date de clor și de poluanți.

Acum poți avea apa necesară unei vieți la cele mai moderne standarde cu Filtrul de Apă pentru Toată Casa.

filtru toata casa mama fiica in bucatarie

De ce Aquasana Rhino EQ-600?

Rhino EQ-600 este un sistem de purificare a apei produs de firma Aquasana Inc. din Statele Unite. Sistemul se montează la intrarea în casă. Astfel se obține apă filtrată în toată casa atât pentru băut și gătit, cât și pentru baie și spălat.

Procesul de filtrare și purificare a apei realizat cu EQ-600 presupune urmărirea unor etape succesive gândite cu atenție. Fiecare dintre acestea având o formulă unică de înaltă eficienţă. Această calitate îl deosebește de celelalte sisteme de filtrare existente pe piață.

După ce parcurge o prefiltrare la 5 microni apa ajunge în corpul superior al filtrului unde se găsește un mediu KDF (Kinetic Degradation Fluxion) adică un compus din pilitura fină a unui aliaj de înaltă puritate de Cupru și Zinc mineral și de asemenea un mediu din piatră minerală măcinată. În această zonă se elimină Clorul și Metalele Grele, se echilibrează pH-ul și se previne dezvoltarea algelor și bacteriilor în cadrul sistemului. De asemenea are și un efect de reducere a depunerilor de calcar în instalație.

În corpul inferior de mai mari dimensiuni se găsește un filtru de carbon activ care are rolul de a reduce ierbicidele, pesticidele, substanțele chimice organice, solvenții industriali și alte elemente chimice care ar putea fi prezente în apa de rețea.

Certificare NSF

Garanţia performanţelor și a standardelor de calitate este dată de certificarea NSF. EQ-600 este certificat de NSF International și elimină 97 % din clorul din apă.

Această certificare garantează conformitatea cu standardele asigurând clientul de calitatea întregului sistem și nu doar a mediilor de filtrare. De asemenea, certificarea NSF validează rezultatele testelor proprii realizate de către Aquasana.

Design inteligent pentru performanţă pură

Sistemul Rhino de la Aquasana este unic și se remarcă prin cele doua “tank-uri puse cap în cap”. Acesta a fost special creat pentru a maximiza potențialul mediilor de filtrare și pentru a oferi performanţă.

Fluxul ascendent unic al sistemului Rhino și modul de proiectare al rezervoarelor (tank-urilor) crește timpul de contact al apei cu mediile de filtrare (KDF, piatră minerală și carbon activ). Și în același timp nu permite formarea microcanalelor în interior (media channeling) și astfel se elimină posibilitatea de înfundare și se crește eficiența acestora.

Spre deosebire de alte sisteme de filtrare pentru întreaga casă ce necesită înlocuiri complicate și murdare ale componentelor sistemului, sistemele Aquasana Rhino sunt proiectate pentru o înlocuire rapidă și facilă a rezervoarelor filtrante.

Mai mult decât atât, filtrul de apă pentru toată casa este destinat pentru o folosință de lungă durată. Durata de utilizare este de 6 ani sau un consum maxim de 2.270.000 de litri înainte de înlocuire.

Sistem filtrare apă pentru toată casa EQ-600

Beneficiile folosirii filtrului pentru toată casa Aquasana Rhino EQ-600

Dacă utilizați EQ-600, veți obține apă curată cu gust bun la fiecare robinet din casă prin eliminarea a 97% din clor.

De asemenea, folosind sistemul EQ-600, alți contaminanți precum metale grele (mercur și plumb), chimicale organice (ierbicide, pesticide și chimicale organice volatile) sau solvenţi industriali vor fi eliminaţi din apa de la robinet.

Copii au acces la o apă bună

Copii sunt grăbiți, nu caută să folosească filtrele de apă instalate pe sau sub chiuvetă așa cum fac adulții. Cu un sistem care le asigură apă buna la toate punctele de consum din casă suntem liniștiți că și copii vor consuma apă filtrată.

Apa filtrată este importantă pentru copii deoarece sistemele lor imune și de detoxifiere nu sunt încă pe deplin dezvoltate. Orice efecte dăunătoare ale contaminanților din apă au un impact mult mai mare asupra organismului lor.

Aer mai curat în casă

Într-o locuință apa are diverse utilizări, iar una dintre acestea este folosirea apei pentru duș. Aici clorul și substanțele chimice organice volatile vor fi eliberate în aerul din interiorul locuinței prin aburii de la duș, contaminând astfel aerul pe care îl respirați. Puteți îmbunătăți instant aerul din interiorul locuinței filtrând toată apa pe care o consumați. Rezultatul va fi un aer mai sănătos în casa dumneavoastră.

Piele și păr mai sănătoase

Clorul și substanțele chimice sintetice prezente în apă sunt dăunătoare și pot genera un exces de uscăciune atât pentru pielea corpului, cât și pentru părul dumneavoastră. Reduceți expunerea corpului la aceste elemente dăunătoare. Folosiți apa filtrată cu ajutorul Aquasana Rhino EQ-600 pentru a face baie. Veți avea astfel o piele mai sănătoasă și mai hidratată. De asemenea, părul dumneavoastră va ieși în evidenţă ca fiind mai hidratat și mai sănătos.

apa buna la dus cu filtru pentru toata casa

Apă mai bună, mâncare mai gustoasă

Apa este necesară și pentru gătit, iar o apă mai pură înseamnă de asemenea un gătit cu mai multe satisfacții. Cei mai buni bucătari cunosc secretul: o apă filtrată dă o aromă mai puternică și savoare mâncărurilor. În plus timpul de gătit se reduce.

Opiniile clienţilor privind utilizarea EQ-600

Garanția calității și a rezultatelor este dată și de mărturiile clienților care au achiziționat și folosit produsul respectiv. Majoritatea clienților care au optat pentru folosirea sistemului nostru au fost foarte mulțumiți, acordând nota maximă acestui sistem de filtrare.

Apa nu mai are miros și debitul este foarte bun

Având la bază recenziile clienților, cele mai apreciate aspecte ale sistemului de filtrare a apei EQ-600 se referă la faptul că apa nu mai are miros, are un gust curat, plăcut. În același timp debitul apei este unul foarte bun.

Există clienți care spun că apa la robinet avea miros și gust ciudat datorită exploatărilor petroliere din zona respectivă. Odată cu utilizarea sistemului Aquasana Rhino, mirosul și gustul ciudate au dispărut. Apa a devenit perfectă pentru a fi utilizată ca apă potabilă sau pentru gătit.

Ușurință la instalare

Un alt argument menționat de clienți se referă la ușurința în instalarea sistemului. Durata lungă de folosință este un alt argument menționat de cei care recomandă acest produs.

La toate aceste atuuri ale Filtrului de Apă pentru Toată Casa Aquasana Rhino se adaugă și întreținerea ușoară și ușurința în schimbarea filtrelor uzate la 6 ani.

Specificațiile Tehnice

Proveniența apei filtrate:                              apă de la rețeaua publică

Capacitatea de filtrare (în timp):            6 ani
Capacitatea de filtrare (în volum de apă):    2 270 000 litri

Temperatura apei:                                       5 – 32 °C
Debitul maxim:                                         26,5 l/min
Presuinea de funcționare:                                 1,37 – 6,8 bari

Inălțime:                 117 cm
Lungime:                69 cm
Lățime:                   23 cm

Aici găsiți Filtrele de Schimb la 6 ani.

Comandă Acum Filtrul de Apă pentru Toată Casa EQ-600!

Instrucțiuni de Instalare

Instructiuni de instalare filtru de apa pentru toata casa Instructiuni pentru instalarea filtrului […]

Informații suplimentare

Denumire

Filtru de apă pentru toata casa

Marca

Produs de

Aquasana SUA

Cod produs

EQ-600

Tip

filtru apa pentru toata casa

Gen Produs

Destinatie

filtrarea apei potabile pentru toată casa

Beneficii

Oferă un Gust Natural apei, Elimină Metale Grele – Plumb și Mercur, Elimină Clorul și Cloraminele, Elimină Paraziții intestinali – Giardia și Cryptosporidium, Elimină Poluanții – Ierbicide, Pesticide, Solvenți, Elimină Turbiditatea – Sedimentele, Rugina și Praful din apă, Pastrează mineralele naturale utile pentru organism – Calciul și Magneziul, Ridică pH-ul apei spre mediu sau ușor alcalin

Utilizare

Tipul de tratament

Mediul de filtrare

, , , ,

Numar cartușe de filtrare

3

Număr trepte de filtrare

5

Capacitate maximă de filtrare

2.270.000 litri

Durata de utilizare filtre

6 ani

Durata de utilizare prefiltre

2-6 luni

Debit maxim

26,5 litri/minut

Temperatura de lucru

5 °C – 32 °C

Dimensiuni

117 x 69 x 23 cm

Culoare

albastru

Greutate

15 kg fără apă

Timp estimat de instalare

2 ore

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Filtru de Apă pentru Toată Casa Aquasana Rhino EQ-600”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Shopping Cart
Scroll to Top