Instrucțiuni de instalare pentru filtrul de apă Aquasana AQ-4000

Conținutul pachetului

a. 1 buc. ansamblu camere de filtrare împreună cu carcasa de protecție;
b. 2 buc. capace filetate (A+B) ale cartușelor de filtrare;
c. 2 buc. cartușe de filtrare (A+B) preinstalate;
d. 1 buc. ansamblul capăt divertor cu tuburi (furtune);
+ 1 buc. adaptor cromat + 2 garnituri de cauciuc.


Schita filtrului de apa

Deșurubați sita din capătul țevii de la bateria de la chiuvetă

Deșurubați sita/aeratorul din capătul țevii de curgere a bateriei de la chiuveta din bucătărie (dacă aceasta este încă înșurubată).

Înșurubați capătul divertor al purificatorului

Pe țeava de curgere a bateriei, așa cum se vede în figură, se înșurubează capătul divertor.

În cazul în care filetul acesteia este filet interior este nevoie sa se monteze înainte adaptorul cromat și una sau ambele garnituri de cauciuc prevăzute în pachet.

Fiți atenți ca aceste garnituri să fie bine poziționate în locașurile lor. Strângeți manual capătul divertor (și adaptorul cromat dacă este cazul).

Modul de instalare al capătului divertor al filtrului de apa pe țeava de la robinet.

Capătul divertor împreună cu adaptoarele cromate se potrivesc la 99% dintre bateriile existente pe piață.

În cazul în care la dumneavoastră acestea nu se potrivesc, vă rugăm sunați la numărul nostru 0727 328 288 și vom căuta o soluție pentru dumneavoastră.

Întoarceți filtrul cu capacele în sus

Așa aveți acces la orificiile de racordare pentru tuburile capului divertor.

Racordați tubul prin care intră apa în filtru la orificiul A prin împingerea capătului acestuia, așa cum se vede în figură.

Pentru a vedea care dintre cele două tuburi este cel de intrare, orientați-le către chiuveta, dați drumul la apa rece și trageți de butonul divertorului. Tubul prin care vine apa este cel care se racordează la orificiul notat cu A.

 


Schita capace filtru AQ-4000

La modelele noi capetele tuburilor sunt colorate cu alb și albastru. În acest caz este mai simplu: Capătul Alb intră în capacul A iar capătul albastru (Blue) intră în capacul B.

Porniți apa și activați filtrul

Cu filtrul încă culcat pe laterală pe polița chiuvetei, porniți apa rece și trageți de butonul divertorului pentru a direcționa apa în filtru. Jetul inițial de apă va fi puțin albicios și cețos datorită particulelor fine de carbon și bulelor de aer. Lăsați apa filtrată să curgă prin filtru în această poziție până când apa devine curată, de obicei durează 10-15 minute. Imediat ce apa filtrată este clară și fără bule de aer puteți să beți și să vă bucurați de o apă curată și sănătoasă.

„Satisfacție Pură”

Toate produsele Aquasana beneficiază de 90 de zile garanție de satisfacție și returnare 100% a prețului produsului. Dacă din orice motiv nu sunteți satisfăcuți de achiziția dumneavoastră, puteți returna produsul complet și în ambalajul original și veți primi înapoi contravaloarea acestuia.

IMPORTANT

Filtrul de apă pe chiuvetă Aquasana AQ-4000 este destinat exclusiv filtrării apei tratate din rețelele urbane de apă potabilă, cu alte cuvinte, acolo unde apa este tratată cu clor în rețelele de apă ale localităților.

NU folosiți acest filtru cu apă care nu este sigură din punct de vedere microbiologic sau de calitate necunoscută fără o dezinfecție adecvată înainte sau după ieșirea apei din filtru.

Filtrul de apă AQ-4000 este destinat filtrării apei reci.

Filtrul pentru apă AQ-4000 este conform cu NSF/ANSI 42 și 53 privind performanțele specifice verificate și evidențiate prin rezultatele testelor.

Nu folosiți acest purificator de apă în instalații care-l mențin sub presiune constantă mai mult timp, cum ar fi aparatele de făcut gheață sau țâșnitori.

Dacă este instalat sub chiuvetă cu racord la robinet, este obligatoriu să folosiți un robinet original Aquasana destinat special acestui tip de filtru. Nu ne luăm răspunderea pentru consecințele sau pagubele datorate unei instalări improprii.

Pentru informații suplimentare referitoare la acest purificator de apă puteți consulta si Întrebari Frecvente despre Filtrul de Apă AQ-4000.

Parametrii tehnici ai filtrului de apă:

Dimensiuni: 24 x 17,5 x 10 cm;

Greutatea: 1,3 kg;

Debitul mediu: 1,5 litri/minut;

Cantitatea maximă de apa filtrata: 1700 litri;

Durata maximă de utilizare a filtrelor: 6 luni ;

Temperatura de operare: 5°C – 32°C;

Presiunea de operare: 1,37 – 3.44 bari.