Întrebări frecvente

Aici vei găsi cele mai frecvente întrebări pe care le au clienții noștrii.
Dacă ai și alte întrebări trimite-le la adresa de email contact@waterpoint.ro.


Întrebări frecvente

Aceasta este întrebarea pe care am primit-o cel mai des de la clienții noștri. Și răspunsul este: DA. Avem pe stoc filtre de rezervă pentru toate filtrele comercializate de noi. Din anul 2010, de la înființarea firmei noastre, am avut o singură perioadă de discontinuitate de două săptămâni pentru unul dintre produsele noastre. Și asta s-a datorat unor întârzieri independente de noi. De atunci am învățat să luăm in calcul și riscul acestor posibile întârzieri. Interesul nostru este să-i putem servi pe clienții noștri cu toate componentele necesare atunci când au nevoie și facem toate eforturile necesare pentru a putea îndeplini acest obiectiv.

Modelul pe chiuvetă AQ-4000 este conceput in așa fel încât să fie ușor montat direct de către client. Dacă totuși este necesar asigurăm suport telefonic gratuit la montaj. Celelalte modele necesită la montaj intervenția unui instalator profesionist (sau a unui gospodar priceput). Pentru București avem parteneriat cu un instalator specializat. Iar pentru câteva mari orașe din țară putem sa recomandăm instalatori.

Prețul afișat include TVA-ul și transportul până la client.

Oferim următoarele două tipuri de garanție:

  • garanția de returnare de 90 de zile;
  • garanția standard UE de 2 ani de zile;

Produsele Aquasana sunt fabricate în SUA de unde le importăm direct.

Produsele Calceo sunt fabricate în Franța.

Produsele Waterline în Italia.

Se potrivesc la majoritatea dar nu chiar la toate. Evident nu se potrivesc la bateriile de bucătărie care au în capăt pară de duș. Și din experiența noastră am mai observat că nu se potrivesc la bateriile cumpărate de la IKEA. In rest, la marea majoritate a bateriilor care se găsesc la magazinele de bricolaj, se potrivesc.

Pentru modelele AQ-4000, AQ-5300 si AQ-5300+ filtrele uzate se pot debarasa atât la biodegradabile cât si la deșeuri menajere deoarece conțin o cantitate foarte mare de carbon activ în comparație cu cantitatea de plastic. Nu recomandăm a se încerca dezlipirea capacelor de plastic de pe corpurile filtrelor cu unelte improvizate pentru a evita eventualele răniri.

Pentru modelele AQ-4100 – filtrul de duș, EQ-600 – filtrul pentru toata casa si EQ-AS20 – dedurizatorul: filtrul uzat este recomandat a fi pus la plastic si metal datorita compoziției acestuia.

Nu ai găsit răspunsurile la întrebarea ta? Contactează Suportul