Termeni și Condiții

Prin utilizarea serviciilor și produselor noastre clientul confirmă ca acceptă termenii și condițiile de mai jos.

Prezentul acord de utilizare reprezinta unica convenție dintre dumneavoastră și proprietarul site-ului și reglementează folosirea de către Dvs. a acestui Web-Site și a produselor și serviciilor oferite.

Conținutul site-ului

Conținutul site-ului este proprietatea Waterpoint SRL. O parte din conținut este preluat cu drept de utilizare de pe aquasana.com proprietate a Aquasana Inc. SUA.

O altă parte din conținut se bazează pe studiul informației științifice din domeniu, pentru acestea vor fi specificate sursele.

Reproducerea integrală sau parțială a conținutului site-ului fără acordul firmei Waterpoint SRL sau fără a fi specificată sursa este strict interzisă.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a actualiza sau modifica conținutul site-ului fără nici o notificare prealabilă.

Datele cu caracter personal

Datele cu caracter personal ale clienților noștri precum: numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. Firma noastră nu își revendică dreptul de proprietate asupra datelor cu caracter personal.

Politica de returnare a produselor în termen de 90 de zile

Oricând în termen de 90 de zile de la data primirii produsului puteți să-l returnați, veți primi înapoi contravaloarea acestuia fără a fi obligați să răspundeți la vreo  întrebare din partea furnizorului.

Produsul returnat trebuie sa fie complet ambalat în ambalajul original și cu documentul de cumpărare (factură) în original sau copie. Costul returnării este suportat de către beneficiar sau de către Waterpoint SRL în cazul în care clientul alege modul de transport indicat de către furnizor.

Toate detaliile referitoare la politica noastră de returnare a produselor le găsiți în documentul Politica de Returnare.

Politica de Livrare

Politica de livrare care include: expediția, curierii, costul, orarul, plata și planificarea livrării sunt detaliate în documentul Politica de Livrare.

Garanția produselor

Producătorul garantează că toate produsele sunt fără defecte de material sau de fabricație pe o perioada de doi ani de zile de la data primirii produsului de către client. Garanția se va realiza de către distribuitor și se va manifesta prin repararea sau înlocuirea pieselor defecte.

Producătorul și distribuitorul nu sunt responsabili pentru eventualele defecte sau pagube datorate unei utilizări sau a unei instalări improprii.

Acesta garanție nu acoperă filtrele colmatate datorită impurităților din apă deoarece firma nu are posibilitatea să controleze sau să influențeze depășirea limitelor de sedimente sau de contaminanți din rețeaua de apă.

De asemenea garanția nu acoperă cartușele filtrante care au depășit perioada de utilizare indicată.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a actualiza sau modifica prezentul acord de utilizare fără nici o notificare prealabilă.

Moneda de plată

Site-ul waterpoint.ro activează exclusiv pe teritoriul României iar moneda de plata este RON (Leul Românesc).

Comunicarea

Comunicarea clienților cu furnizorul se realizează în scris prin canalele oferite în pagina de contact.

Site-ul este proprietatea și în administrarea:

WATERPOINT S.R.L.
Magazin Online de Filtre și Dedurizatoare

RC J32/115/2010
CUI RO26552149

tel: 0727-­328288
email: office@waterpoint.ro

Shopping Cart
Scroll to Top