Sari la conținut

Livrare gratuită la toate produsele

Produse Favorite Coș
0 articole

Limba

Aquasana – compania anului (Frost & Sullivan)

Frost & Sullivan a declarat Aquasana drept compania anului (2019) la categoria tratarea apei

Frost & Sullivan este o firmă de consultanță implicată în cercetare de piață, analiză și consultanță în strategia de afaceri. Sediul central este în Mountain View, California și are patruzeci de birouri în lume.

Frost & Sullivan are o puternică istorie în spate și a reușit în cei peste 50 de ani de existență să ajute investitorii, guvernele și liderii corporațiilor să navigheze prin schimbările economice din ce în ce mai mari și mai rapide.

Dată fiind experiența și credibilitatea acestei companii, clasamentele realizate de experții săi au devenit foarte apreciate.

Într-unul dintre aceste clasamente, pe primul loc sunt partenerii noștri de la Aquasana în topul celor mai bune companii din domeniul filtrării apei.

Premiul a fost acordat în baza următoarelor domenii în care Aquasana excelează:

  • Capacitatea de a introduce mereu soluții inovatoare pentru filtrarea apei pentru acasă și atenția acordată dezvoltării de produse care să elimine cât mai mulți contaminanți din apă;
  • Capacitatea de a găsi soluții pentru eliminarea unor substanțe precum PFAS (polifluoroalkil);
  • Capacitatea de asculta și înțelege cerințele și nevoile clienților.

Premiu Frost & Sullivan

Aquasana este în prima linie a inovației în filtrarea apei pentru uz rezidențial în Statele Unite” spune Seth Cutler, Consultant Principal Frost & Sullivan. „Prin înțelegerea cerințelor beneficiarilor, Aquasana a fost capabilă să identifice încă de la început PFAS ca o îngrijorare în creștere, înaintea competitorilor, și a dezvoltat primul sistem de filtrare certificat care se adresează acestei clase de poluanți.

Cine sunt cei de la Aquasana și de ce colaborăm cu ei?

Aquasana este unul dintre cei mai mari producători americani de sisteme de filtrare destinate în principal utilizatorilor casnici. Oferta de produse începe de la binecunoscutele filtre de apă pentru bateria de la bucătărie, sisteme de filtre de apă sub chiuvetă, filtre pentru duș, sistemele de filtrare pentru toată casa și nu în ultimul rând dedurizatoarele fără sare.

Aquasana se remarcă prin prețuri competitive, o bună garanție a produselor și un foarte bun suport pentru clienți. Per ansamblu Aquasana este unul dintre importanții lideri în industria filtrării apei.

Spre deosebire de alte companii care produc filtre de apă și sisteme de îmbunătățirea calității apei, Aquasana reușește să țină cont și de impactul pe care producția și utilizarea filtrelor și a tuturor accesoriilor îl are asupra mediul înconjurător.

Este motivul pentru care în ultimii ani a primit numeroase premii pentru protejarea mediului și a reușit să aducă inovații tehnologice serioase prin care sunt eliminate și cele mai noi apărute elemente nesănătoase din apă.

Toate filtrele Aquasana sunt certificate NFS și elimină cei mai importanți 88 de contaminanți ai apei, inclusiv peste 96% din contaminanții cu clor.

Motivul pentru care i-am ales pentru a ne fi parteneri este exact faptul că au în vedere atât sănătatea oamenilor, cât și sănătatea mediului înconjurător.

Toate produsele Aquasana sunt eficiente, produc o cantitate minimă de deșeuri și beneficiază de cele mai noi tehnologii în așa fel încât să fie ușor de instalat și de utilizat.

Vei putea să consumi, așadar, apă de cea mai bună calitate, fără clor, rugină sau paraziți, direct de la robinet.

Articol anterior
Articol următor

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole