Sari la conținut

Livrare gratuită la toate produsele

Produse Favorite Coș
0 articole

AQUASANA a câștigat două premii

AQUASANA a câștigat două premii la NCW Eco-Excellence Awards

NCW Eco-Excellence Awards reprezintă unul dintre puținele evenimente din lume care premiază sustenabilitatea și capacitatea produselor și serviciilor de a proteja mediul înconjurător.

Cea de-a 9-a ediție a evenimentului, cea din 2019, a premiat o serie de idei inovative care vizează activitățile zilnice și produsele pe care le folosim frecvent. Cei care doresc să trăiască într-un mod cât mai natural și sănătos pot descoperi alimente premiate, jucării ce protejează natura, produse de curățenie, haine și cărți de educație în acest sens.

Pe lista câștigătorilor se numără și două filtre de la Aquasana:


AQ-5300+ premiat la Eco Excellence Awards
  • Un filtru de apă extrem de eficient: 3-Stage Max Flow sau AQ-5300+. Este un filtru care furnizează apă curată cu până la 44% mai repede, are capacitatea de a filtra până la 3000 de litri până să necesite înlocuire și este echipat cu tehnologii moderne, inclusiv cu bluetooth. Utilizarea acestui filtru elimină până la 97% dintre contaminanții apei. Premiul a fost acordat și pentru ușurința cu care poate să fie folosit filtrul și ușurința cu care poate fi instalat și înlocuit;
  • O sticlă din otel inoxidabil care filtrează apa de la robinet, transformând-o într-o apă perfectă pentru băut. 99% dintre bacterii, clor și alte elemente găsite în apa de la robinet dispar prin utilizarea acestei sticle. Este o sticlă ce poate fi purtată peste tot, reușește să elimine nevoia de a utiliza sticle de plastic și menține apa rece pentru o perioadă de până la 24 de ore.

Este cel de-al 4-lea an consecutiv când cei de la Aquasana primesc acest râvnit premiu, ceea ce demonstrează că tehnologiile pe care le perfecționează au un rol important în reducerea deșeurilor de plastic și în obținerea unui stil de viață mai sănătos.

Cine sunt cei de la NCW și de ce organizează acest eveniment?

NCW (Natural Child World’s) care de curând a devenit B/WELL Magazine este o platformă destinată părinților care doresc să fie informați și să contribuie la o lume mai bună pentru copiii lor. În creea ce privește premiile oferite firmelor, ideilor și produselor, acestea nu fac altceva decât să confirme eficiența lor.

După 9 ediții, Eco-Exellence Awards primesc o atenție globală, atât de la companii mari, cât și de la numeroase persoane fizice.

Ultima ediție a numărat nu mai puțin de 500 de produse care au concurat și care au fost votate de către 364000 de fani dar și de un juriu format din oameni care și-au dedicat viața unui mediu cât mai sănătos.

Suntem foarte încântați pentru premiile obținute de filtrele noastre de apă și suntem mândri că vă putem oferi cele mai eficiente produse de filtrare a apei.

Articol anterior
Articol următor

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole